HTML

Progmat

Utolsó kommentek

Mindennapi kódsoraink

2009.06.24. 17:17 Imeron

Megjelent az Eclipse Galileo (3.5)

Megjelent az Eclipse legújabb, Galileo névvel fémjelzett kiadása (3.5). Lehet rohanni letölteni. (lnk) A régebbi verziót még érdemes megtartani, hisz az Eclipse megjelenésen kívüli pluginok kompatibilitásával még lehet gond.

Az összehangolt kiadást bármelyik IT projekt megirigyelheti. Egyszerre 33 projekt tucatnyi lusta fejlesztője volt képes összehangoltan, használható verziót kiadni.

A 33 projekten összesen 380 ember dolgozott 44 különböző cégnél. Ez azt is jelenti, hogy átlagosan egy projekten alig dolgozik több mint 10 ember. A munka nagy részét pedig valószínűleg még kevesebben végzik.

Hamarosan kanyarítok egy rövid írást az ujdonságokról. Annyi már most jól látszik, hogy ez a kiadás inkább apróbb változtatásokat tartalmaz csak. Első indításra az új Welcome screen kivételével szinte lehetetlen változást találni. A nagy változások a már készülő 4.0-ra várnak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://progmat.blog.hu/api/trackback/id/tr921205997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása